Talpa schuift Santegoeds naar 19:30

TelevisieTalpa zet vanavond het showbizzprogramma van Evert Santegoeds (succesvol hoofdredacteur van roddelblad Privé) in de plaats van NSE Nieuws, dat vorige week voortijdig van de buis gehaald werd. Entertainment Live stond de afgelopen week nog om 18:00 uur geprogrammeerd, en scoorde daar uitzonderlijk laag; vrijdag keken er slechts 39.000 mensen naar Santegoeds en duo-presentatrice Anouk Smulders.

Talpa hoopt dat het entertainmentprogramma om 19:30 uur meer kijkers zal trekken. Vanaf 18:00 uur worden nu de leukste homevideo's uitgezonden, om 19:00 uur gevolgd door de serie Lotte. Santegoeds en Smulders presenteren vanaf 19:30 uur 'een frisse en actuele mix van party's, premières, interviews en royalty'. Het zal dan de concurrentie moeten aangaan met Shownieuws van SBS6, dat op hetzelfde tijdstip staat geprogrammeerd.

Boks
Talpa had overigens gisteren met de start van de nieuwe politieserie Boks wel een behoorlijk kijkerspubliek. Bijna 1,1 miljoen Nederlanders zagen Maarten Spanjer in de rol van rechercheur Martin Boks en Joost Prinsen als commissaris. Verder spelen onder meer Jim Bakkum en Bracha van Doesburgh wekelijks in de serie mee.