Actrice Frédérique Huydts (38) overleden

Actrice Frédérique Huydts is vandaag op 38-jarige leeftijd overleden. Ze werd eind vorige week in het ziekenhuis opgenomen wegens nierproblemen. Bij Huydts werd in 2004 darmkanker geconstateerd, maar daarvan leek ze genezen. "Toen ik hoorde dat ik darmkanker had, dacht ik dat ik in een verkeerde film beland was", vertelde ze vorig jaar nog in het tv-programma Felderhof.

Haar manager vertelde na de nieuwe ziekenhuisopname vorige week: "De nieren functioneren niet goed waardoor Frédérique een opgezwollen buik heeft vol vocht en lucht. De artsen zijn daarvoor een oplossing aan het zoeken."

De actrice is momenteel te zien in het AVRO-programma 'Wie is de Mol'. Op verzoek van Huydts zal de rest van de serie gewoon worden uitgezonden. In het verleden speelde ze onder meer mee in de televisieseries 'Goede Tijden, Slechte Tijden' en 'Meiden van De Wit'. Op NET5 presenteerde ze sinds kort het reisprogramma Dreamtravel.

Update 22:10 uur
Vanavond om 22.50 uur zal er een herhaling van het programma Villa Felderhof met Frédérique Huydts te zien zijn op Nederland 1.


Frédérique Huydts, 1967 - 2006


Met dank aan halvarine en diverse andere users voor de submit.