Naomi Campbell gearresteerd

Icoon ShowbizzSupermodel Naomi Campbell is vandaag in New York gearresteerd. Ze zou thuis haar huishoudster met een telefoon op het hoofd hebben geslagen, en haar dusdanig hebben toegetakeld dat zij naar een ziekenhuis moest, aldus de politie. Het slachtoffer kreeg vier hechtingen.

Campbell werd afgevoerd naar het politiekantoor, waar een foto en vingerafdrukken werden genomen. In afwachting van een mogelijke aanklacht, zit ze in hechtenis. Volgens een woordvoerder van het model heeft zij echter helemaal niemand geslagen, maar zou dit een 'wraakactie' zijn omdat de schoonmaakster vandaag ontslagen zou zijn.

Naomi Campbell heet opvliegend van aard te zijn. In 2003 werd zij door een voormalig administratief medewerkster aangeklaagd, omdat zij twee jaar eerder van Campbell een telefoon naar haar hoofd geslingerd zou hebben gekregen. In 1998 zou ze tijdens filmopnames in Canada een andere medewerkster geslagen hebben. Campbell is ook verslaafd geweest aan cocaïne, en probeerde een aantal jaren geleden daarvan af te kicken.

Naomi Campbell werd op haar vijftiende ontdekt door het modellenbureau Elite. Ze werd het eerste zwarte fotomodel die de Franse editie van Vogue mocht sieren en behoort tot de generatie van Claudia Schiffer, Cindy Crawford en Linda Evangelista.


Naomi Campbell



Met dank aan Eilanden voor de submit.