Voetbal: Uitslagen Champions League

Icoon Champions LeagueVanavond werden opnieuw twee heenwedstrijden in de kwartfinales van de Champions League afgewerkt. De confrontatie tussen Olympique Lyon en AC Milan leverde geen treffers op, terwijl Internazionale in eigen huis Villarreal de baas was.

Olympique Lyon en AC Milan leverden een boeiende eerste helft af, maar na de pauze leken beide ploegen content met een 0-0. Milan domineerde in de eerste 45 minuten. Andrei Shevchenko vond zichzelf driemaal in scoringspositie. Ook Kaká zorgde voor dreiging. Bij Milan ontbrak overigens Jaap Stam wegens een blessure; Clarence Seedorf deed wel mee.

Internazionale reist naar het oosten van Spanje met een 2-1 voorsprong op zak. Villarreal kwam al na zo'n veertig seconden op voorsprong, dankzij Diego Forlan, die een rebound binnentikte. Via Adriano hadden de Nerazzuri echter rap een antwoord paraat. Na rust groeide Obafemi Martins uit tot matchwinnaar. De Nigeriaan scoorde op aangeven van Dejan Stankovic. Inter was in de achtste finales verantwoordelijk voor de uitschakeling van Ajax.