Diss-rap tegen leraren op website school Goirle

Icoon OnderwijsEen onbekend persoon heeft gisteravond de website van het Mill-Hill College in Goirle gekraakt. Gedurende enkele uren stond er op de site een foto van een persoon met een bivakmuts op en de tekst van een zogenoemde 'diss-rap'. In de diss, grotendeels gejat van andere rappers, worden enkele leraren van de school op grove wijze beledigd.

"Deze tekst gaat uit naar alle faggots op deze school. Lees dan weet je wat ik tegen die kanker homo's heb, kanker boeren, uit de baarmoeder geslingerde kanker kinderen", zo luidt het begin van de hoogstaande diss. Verder in de rap worden enkele leraren vervolgens flink beledigd. Ene Berendsen is bijvoorbeeld een "pedo", Gosens een "kanker zwerver" en Mande "het sletje van alle leraren".

Het Mill-Hill College heeft de site na ontdekking van het gebeuren vanmorgen uit de lucht gehaald en aangifte gedaan bij de politie. Inmiddels is de site weer online. De rector van de school zei "ontzettend boos" te zijn. Volgens hem voelen de docenten zich erg gekwetst door de tekst op de site.

Weblog GeenStijl.nl heeft een mirror van de site online gezet, zodat jullie allemaal kunnen genieten van de stoere diss.


Ik dis je gek, breek je nek, spuit je moeder in haar bek. ©Flem


De betreffende foto blijkt overigens gewoon via Google gevonden te zijn en is afkomstig van de website Amerikaantje.be. Dit hebben enkele scherpe internetters opgemerkt.

Met dank aan Petra76 voor de submit.