Eenderde Britten belt wel eens naakt

Icoon ShockingGisteren hadden we al het nieuws dat veel Britten meerdere dagen dezelfde onderbroek dragen, dat is echter nog niks vergeleken met de onthulling dat nog veel meer Britten soms zelfs helemaal naakt zijn. Dit blijkt uit verklaringen van nieuwe getuigen die zich onlangs hebben gemeld.

Uit een onderzoek van Post Office HomePhone bleek dat eenderde van de Britten zelfs wel eens telefoneert tijdens deze obsceniteit. Bij mannen ligt dit percentage met veertig procent hoger dan bij vrouwen (27 procent). Ook blijken Britten niet altijd even goed op te letten op het relaas van degene aan de andere kant van de lijn: een op de tien ondervraagden gaf toe wel eens iets anders te gaan doen en de gesprekspartner "tegen zichzelf te laten praten".

Voorts gaf 62 procent van de ondervraagden aan gewoon televisie (mits die aanstond) te blijven kijken in plaats van zich te concentreren op het telefoongesprek. Vijf procent is zelfs wel eens in slaap gevallen aan de telefoon. Verder blijken Britten ouder dan 55 jaar zich een stuk meer te concentreren op een telefoongesprek dan hun jongere landgenoten.