Housenummer gesprekken Margarita gevreesd

Icoon Koningshuis De strijd tussen Edwin de Roy van Zuidewijn en de Oranjes woedt voort. Eerstgenoemde dreigt nog steeds bandopnames van een ruzie tussen koningin Beatrix en prinses Margarita middels een boek wereldkundig te maken. De banden zelf zijn echter niet meer in zijn bezit, maar ontvreemd uit een kluis bij Van Landschot Bankiers, meldde de Roy van Zuidewijn in een van zijn regelmatige telefonische optredens bij Barend en van Dorp. Een woordvoerder van de bank ontkent echter dat er een kluis ongeoorloofd is geopend.

De geruchten gaan dat Edwin slechts uit is op geld. Zelf ontkent hij echter dat hij twee miljoen geŽist zou hebben voor de banden. Noordeinde zelf zou niet in willen gaan op deze eis en volgende week dient een kort geding om de banden terug te krijgen. Men vreest echter dat Margarita's moeder prinses Irene bereid zal zijn het bedrag op te hoesten uit schuldgevoel, om de zaak maar te sussen.

Volgens een hoge ambtenaar is men echter vooral bang voor gebruik van citaten uit de gesprekken in een enkel housenummer of zelfs een hele CD met het gehele gesprek. 'Een roffelende beat na het regelmatig herhaalde citaat: "Margarita, er is een klein duiveltje in je gekropen", daar moeten wij niet aan denken'. Dat terwijl carnaval al achter de rug is.

Met dank aan dom_blontje en GS500 voor de submit.