Gekke vent gooit snikkel naar politie

Icoon BizarJakub Fik ging afgelopen woensdag zo erg door het lint dat hij besloot een stel messen naar enkele politieagenten te gooien. De 33-jarige man uit Chicago gooide er en passant zijn geslachtsdeel achteraan. De politie kon hem uiteindelijk overmeesteren met een stungun.

Enkele agenten arriveerden woensdagochtend bij het huis van Fik nadat er meerdere meldingen waren binnengekomen dat de man autoruiten aan het inslaan was. Toen Fik inbrak bij een woning, verzamelden de agenten zich aan de voorkant van het huis. Even later kwam de Amerikaan, naakt en bloedend, de woning uitrennen en begon hij messen naar de agenten, die niet ver van hem vandaan stonden, te gooien. Tijdens deze werpsessie kwam ook de penis van Fik voorbij. Deze had hij blijkbaar even daarvoor afgesneden.

Hierna ging de nudist opnieuw het huis binnen, om een nieuw stel messen te halen. Een politieagent ging hem echter achterna en kon Fik met de hulp van een stungun en enkele andere agenten overmeesteren.

In een ziekenhuis kon Fiks pik weer worden aangezet. Hij maakt het goed, zo meldde een woordvoerder van het ziekenhuis. Ook met Fik gaat het wel weer, al zit hij nog wel vast. De man zou problemen met zijn vriendin hebben.