Bridget kunstzinnig in plaats van plat naakt

Icoon ShowbizzNSE-presentatrice Bridget Maasland wil geen ordinaire foto's van zichzelf zien in het naaktblad Playboy. Haar fotoshoot moet kunstzinnig zijn, "in de stijl van de beroemde fotograaf David LaChapelle". Dat vindt ze "niet plat, maar mooi". Dit houdt in dat er geen schaamhaar te zien zal zijn op de foto's van Bridget, die uitkomen in de juni-editie.

Bridget gaat uit de kleren in strijd voor Roemeense zwerfhondjes die het kennelijk niet zo goed hebben. Voorwaarde is echter wel dat ze er niet zo naakt in zal staan als Georgina Verbaan, maar het een stuk netter houdt. Bridget heeft tevens het laatste woord over welke foto's afgedrukt zullen worden. "Playboy is er in gespecialiseerd om alles heel mooi te laten zien en toch ook weer niet."

Het naaktblad heeft rond de honderdduizend euro uitgetrokken voor deze shoot. De rest van de geŽiste 150 duizend werd bij elkaar gesprokkeld door mannelijke sms'ers die wel een bijdrage wilden leveren. Deze zullen nu waarschijnlijk nogal teleurgesteld zijn.


Bridget in BraziliŽ, waar de foto's worden genomen

Met dank aan dj-scratch voor de submit.