Geile kerel belt willekeurig 2623 nummers

Icoon OpmerkelijkDe politie van de Amerikaanse staat Ohio heeft een man opgepakt die duizenden obscene telefoontjes gepleegd zou hebben. De man, de 43-jarige James R. Hood, zou zijn slachtoffers geld hebben aangeboden als zij telefoonseks met hem wilden hebben.

Hood, afkomstig uit Granville, heeft volgens de politie in twintig dagen tijd maar liefst 2.623 keer naar willekeurige mensen gebeld. De telefoontjes, volgens de politie allemaal "van obscene aard", vonden tussen twee en drie uur 's nachts plaats. De politie heeft Hood opgepakt voor het aanbieden van geld in ruil voor seks.

De perverseling is inmiddels vrijgelaten na het betalen van een borgsom. Hij moet, om vrij te blijven, wel voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo mag hij de komende tijd niet meer bellen en ook internet is taboe. Later deze maand volgt er wellicht een hoorzitting, het kan ook zijn dat de zaak wordt voorgelegd aan een jury. Het is overigens niet bekend of en zo ja; hoe vaak Hood succes heeft gehad met zijn telefoontjes.