FOK!radio: modje in carnavalspak live

FOK!RadioHet is weer maandagavond, dus tijd voor FOK!radio. Tune nu in en hoor: Bier. Daar draait het deze dagen om bij het jaarlijkse carnavalsfeest dat zich vooral onder de grote riolen rivieren aan het afspelen is. Eén van de mensen die op dit moment in de drank gedompeld zit is moderator Tha_T. Toch komt deze Maastrichtenaar vanuit het feestgedruis naar Utrecht om bij ons te komen babbelen. En dat hij letterlijk uit het feest geplukt is kun je ook zien, want hij komt in complete carnavals-uitdossing. De uitzending begint om 20:00 uur.

En we gaan het hebben over een mod die wel heel snel zwart werd. Als je zaterdagavond laat online was heb je er iets van kunnen zien, maar inmiddels zijn de sporen alweer een beetje weg. Waarom werd MMaRsu heel snel van blauw naar zwart gezet? We gaan het vragen aan admin Yvonne die zal vertellen wat er nou precies aan de hand was/is. Uiteraard gaan we de oud-GAM-mod zelf ook om een reactie vragen.

Daarnaast hebben we iets nieuws. Je kunt ons voortaan zelf bellen op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor Gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761! Dan laten wij het weer in de uitzending horen.

En we gaan natuurlijk weer met Yvonne babbelen. Ze gaat namelijk weer met ons roddelen. Ook Nikky gaan we weer bellen voor de 'week van Nikky'. Blinky legt weer een stelling neer waarop je kunt reageren in de uitzending.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar het meeste als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!