'Afgehakte penis' leidt tot consternatie

Icoon OpmerkelijkEen winkelbediende in de Amerikaanse staat Pensylvannia kreeg donderdag de schrik van haar leven toen ze dacht een afgehakte penis in een magnetron te hebben verwarmd. De vrouw was door een klant gevraagd om een voorwerp gewikkeld in een doekje in de magnetron op te warmen. "Kunt u iets voor mij opwarmen? Het is een kwestie van leven of dood!", had de man, die samen met een vrouw de winkel was binnengekomen, haar gevraagd.

Uit nieuwsgierigheid keek de bediende voordat ze het pakketje teruggaf even naar wat ze nu precies in handen had gehad. Ze dacht tot haar afgrijzen een piemel te zien. Nadat het stel verdwenen was, schakelde ze de politie in. Toen het bericht vervolgens door de landelijke media in de Verenigde Staten werd opgepikt, meldde zich vrijdag echter telefonisch een vrouw bij de politie.

De penis was een prothese gevuld met urine, zo verklaarde ze. De vloeistof had ze nodig om een verplichte drugstest bij een sollicitatie door te komen. De urine diende te worden opgewarmd tot lichaamstemperatuur, om te voorkomen dat fraude zou worden vermoed. Volgens de politie heeft de vrouw toegezegd naar het politiebureau te komen om een nadere verklaring af te leggen. Waarom de urine in een piemelprothese zat en naar wat voor baan er precies werd gesolliciteerd is nog onduidelijk.

Met dank aan punt.nl voor de submit.