Jort Kelder: 'NSE Nieuws gaat lukken'

pberends had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon TelevisiePresentator Jort Kelder heeft nog steeds vertrouwen in de falende actualiteitenrubriek NSE. Ondanks de kijkcijfers die maar lager en lager worden, gelooft hij toch nog dat het goed gaat komen. "Talpa heeft de ambitie om een nieuwsprogramma te maken en dat moet een beetje op zijn plaats gaan vallen. Beau is daar mee begonnen en dat gaat best goed. Je zou eens moeten kijken. Het is een stuk leuker dan je denkt. Het is nog wel een beetje hybride, het moet wat meer nieuws worden en wat minder van alles wat. Ik denk dat dat goed gaat lukken", aldus Kelder.

NSE ondergaat eerstvolgende maandag een complete metamorfose en heet vanaf dan NSE Nieuws. Als de betekenis van de afkorting NSE standhoudt, kunnen we binnenkort Nieuws, Sport, Entertainment en Nieuws aanschouwen op de commerciële omroep Talpa. Het is de bedoeling dat er meer aandacht voor nieuws komt, en minder voor sport en entertainment.

Of hij zelf nog wel aanblijft als presentator bij het vernieuwde NSE Nieuws, zegt Kelder: "Dat is mij niet zo verteld. Bridget gaat een beetje mee presenteren en ik geloof dat ik op tweede paasdag nog even langs mag komen. Ik geloof dat ik wel blijf presenteren zo nu en dan, maar het is ook niet echt mijn werk."


Gisteren werd NSE door 124 duizend mensen bekeken.