'Playboy ook bezig met Victoria Koblenko'

marsu had ons via de nieuws-submit te melden:

Victoria KoblenkoNiet alleen schrijfster Heleen van Royen en presentatrice Bridget Maasland maar ook Victoria Koblenko zal nog dit jaar in de Playboy staan. Tenminste, het mannenblad zou volop in onderhandeling zijn met de actrice. Het naakte lichaam van de 24-jarige Koblenko moet in september voor de trouwe Playboylezer (en internettend Nederland) te bewonderen zijn.

Koblenko verscheen eerder al eens in een pikante reportage in het magazine Maxim. Voor het juiste bedrag is ze echter bereid met Playboy een stapje verder te gaan, zo liet ze weten. "Ik heb al vier keer nee gezegd tegen Playboy, maar ik sluit het niet langer uit. Het verschil is: Playboy doe je voor het geld, Maxim om bijvoorbeeld een film te promoten. Dat is toch wel een wezenlijk verschil." Playboy-redacteur Jan Heemskerk wil het contact met Koblenko overigens nog niet bevestigen. "Het gerucht gaat dat we in september actrice Victoria Koblenko hebben. Fantastisch, al weet ik nog van niks."

Inmiddels is duidelijk dat de borsten van Bridget het juninummer zullen opsieren. De reportage is een gevolg van het BNN-programma 'Katja vs. Bridget', waarin de twee televisiesterren geld inzamelden voor goede doelen. De blonde presentatrice zal niets aan de foto's verdienen; de 150.000 euro die Playboy voor haar over heeft gaan naar de stichting voor Oost-Europese zwerfhondjes die Maasland oprichtte.