'Moszkowicz gechanteerd met seksfilmpje'

dj-scratch had ons via de nieuws-submit te melden:

Roddelsite ZijOnline meldt uit bronnen te hebben vernomen dat advocaat Bram Moszkowicz zou worden gechanteerd met een pikant filmpje waarin hij figureert. Dat 'seksfilmpje' zou zijn opgenomen toen hij de liefde bedreef met de zus van de Joegoslavische topcrimineel Dino S., een vermeend handlanger van Willem Holleeder.

Dat Moszkowicz vreemd zou zijn gegaan met de zus van Dino S., werd vorige week ook al gemeld door onder meer het NOS Journaal. Dat gebeurde nadat uit delen van het strafdossier van Holleeder bleek dat het Openbaar Ministerie (OM) Moszkowicz ervan verdenkt, dat hij te dicht op de onderwereld zit en dat zijn kantoor in feite in de tang zit bij Holleeder. In het dossier staat ook dat de getrouwde Moszkowicz een affaire had met de zus van Dino S.

Moszkowicz zei zelf vorige week in NOVA dat het OM een vuile oorlog tegen hem voert en een wig probeert te drijven tussen hem en zijn cliŽnt.

ZijOnline weet verder te melden dat het huwelijk van Bram Moszkowicz en zijn vrouw Juliette op springen staat. Ze zouden al enige tijd gescheiden van elkaar leven.