Heleen van Royen gaat naakt voor Playboy

Heleen van RoyenSchrijfster en columniste Heleen van Royen zal nog dit jaar naakt te bewonderen zijn in de Playboy. Dat maakte Jan Heemskerk, de hoofdredacteur van het mannenblad, vandaag bekend. Bewonderaars zullen echter nog even geduld moeten hebben, de alles onthullende reportage staat voor het decembernummer gepland.

Van Royen had al eens gehint wel interesse te hebben in het blootblad te verschijnen. "Als Playboy een visje bij me uitgooit, ga ik misschien wel happen", zo liet ze zich ooit ontvallen. Heemskerk is opgetogen over de toezegging van de bijna 41-jarige Van Royen. "Heleen is een vrouw die van spanning en gevaar houdt. Dus het belooft een spannende fotosessie te worden", knipoogde hij.

Van Royen, geboren als Heleen Kroon, dankt haar achternaam aan haar huwelijk met SBS-coryfee Ton van Royen. Ze is bekend van de boeken 'De Gelukkige Huisvrouw' en 'Godin van de Jacht', maar eigenlijk nog meer van de column over het hoerenbezoek en cokegebruik van Rob Oudkerk, die hem zijn baan als wethouder van Amsterdam kostte.