'Pak slaag voor hindoes die aan Valentijn doen'

Super7fighter had ons via de nieuws-submit te melden:

Verliefde hindoe-gelovigen die elkaar in India een kaartje hebben gestuurd voor Valentijn riskeren een flink pak slaag. Fanatieke hindoe-groeperingen verzetten zich namelijk tegen Valentijn - wat zij een verderfelijke westerse invloed noemen - en hebben ieder die van plan was een kaart, bloemen of een cadeautje te sturen, gedreigd een pak slaag te verkopen.

Het Forum voor Hindoe Bewustwording in Lucknow liet weten: '' Degenen die niet naar ons luisteren laden de wraak van onze vrijwilligers op zich. Hun gezichten zullen zwart gemaakt worden en zij zullen een pak slaag krijgen. Wij staan niet toe dat de Indiase cultuur wordt verwesterd.'' Een andere fanatieke hindoe-organisatie kondigde aan dat 'verdachte stellen' zullen worden gefotografeerd en dat de foto's naar hun ouders zullen worden doorgespeeld.

Moslims
Niet alleen fanatieke hindoes, maar ook moslimfanatici in India roerden zich in het Valentijn-gebeuren. Afgelopen vrijdag toog een twintigtal in het zwart gehulde moslimvrouwen in een stad in Kashmir naar een stuk of zes cadeau- en papierwinkels. Valentijnkaarten en -posters werden uit de rekken gehaald en op straat verbrand. ''Deze westerse fratsen verpesten onze kinderen en verwijderen hen van hun wortels'', zei een woordvoerder van de boze moslima's.