Jonge acteur uit 'Beethoven' vermist

Joe PichlerDe 18-jarige Amerikaanse acteur Joe Pichler wordt sinds anderhalve week vermist. Autoriteiten vermoeden dat hij zelfmoord heeft gepleegd. Pichler is vooral bekend van rollen in de films 'Beethoven's 3rd' en 'Beethoven's 4th'. In 2002 was hij voor het laatst als acteur te bewonderen, in de film 'Children On Their Birthdays'.

Het laatste levensteken van Pichler dateert van 5 januari, toen hij 's nachts een vriendin opbelde. Zijn verlaten auto werd vier dagen later bij een water aangetroffen. In de wagen werden verschillende notities aangetroffen, waaronder zwartgallige gedichten en een briefje waarin hij schrijft dat hij een beter voorbeeld voor zijn jongere broer A.J. zou willen zijn. Tevens gaf hij aan dat zijn bezittingen naar zijn broertje moeten gaan.

De familie van Pichler houdt desondanks hoop dat de acteur levend teruggevonden wordt. "Er was geen definitief afscheid in de briefjes. Joe kan in iemands kelder zitten of gewond op straat rondzwerven", zegt moeder Kathy, die van mening is dat rechercheurs onvoldoende moeite doen om haar zoon te vinden. Zo zouden de auto en het appartement van de jongen nauwelijks doorzocht zijn. Een groep van 150 familieleden en vrienden van het voormalige kindsterretje hebben de wijde omgeving waar de auto gevonden werd doorzocht, echter tevergeefs.