Radio 538 toch op Trance Energy

Radio 538 gaat toch meewerken aan Trance Energy. Onlangs dreigde de radiozender nog met een rechtszaak omdat ID&T SLAM!FM als mediapartner had gekozen. Maar de partijen hebben overeenstemming bereikt over een oplossing van het conflict. Dit jaar zal Radio 538 nog als partner optreden, maar daarna zal de overeenkomst eindigen.

Radio 538 is een van de oprichters van het dance-festival. "Wij waren van mening dat de overeenkomst was afgelopen. Radio 538 vond dat er sprake was van een structurele verplichting tot samenwerking. Met de oplossing van vandaag kunnen beide partijen goed uit de voeten. We gaan de komende editie met elkaar tot een succes maken", zo zegt woordvoerder Bas Meijer van ID&T.

"Radio 538 was het niet eens met de manier waarop ID&T de samenwerking wilde beëindigen, vandaar onze reactie", zo zegt directeur Jan-Willem Brüggenwirth van de radiozender. "Het is goed dat we met elkaar hebben besloten om voor de komende editie toch samen op te trekken. Op die manier kunnen we de langdurige samenwerking op een positieve manier afronden"

De komende editie van Trance Energy vindt op zaterdag 11 februari plaats in de Jaarbeurs te Utrecht.