Lindsay Lohan ontkent eetstoornis weer

Icoon Showbizz Lindsay Lohan heeft weer ontkend dat ze aan de eetstoornis boulimia lijdt. Eerder deze maand publiceerde het tijdschrift Vanity Fair een interview met de ster, waarin ze toe zou hebben gegeven aan boulimia te lijden. Lindsay claimt nu dat haar woorden verdraaid zijn, maar volgens Vanity Fair is het hele interview op tape opgenomen.

In het interview zou Lindsay hebben bekend pas echt goed door te hebben dat ze een probleem had nadat ze beelden van zichzelf had gezien. "Mijn armen waren walgelijk. Ik had geen armen", aldus de 19-jarige actrice in Vanity Fair. Het was voor het eerst dat ze een eetstoornis toe zou hebben gegeven, terwijl ze alle geruchten daarover eerder juist stellig had ontkent.

Volgens het tijdschrift Teen People claimt Lindsay nu echter dat haar woorden verdraaid zijn. De verslaggever van Vanity Fair zou bovendien gelogen hebben over bepaalde dingen.

Vanity Fair ontkent alle beschuldigingen. "Evgenia Peretz is één van onze meest betrouwbare verslaggevers. Alles wat Lindsay tegen haar gezegd heeft is opgenomen."