Seksvideo acteur Colin Farrell lekt uit

Colin FarrellEen seksvideo van acteur Colin Farrell en zijn voormalige vriendin Nicole Narain is uitgelekt via het internet. De website DirtyColin.com, inmiddels overigens al weer offline, zou de video hebben aangeboden voor 14,95 dollar. De video is al langere tijd de inzet van een juridische strijd tussen Farrell en Narain. De laatste wil het materiaal ten gelde maken.

"Dit is een illegale release. Nicole krijgt hier geen cent van. Wij zijn woedend, 14,95 dollar is een belachelijk lage prijs", zegt de advocaat van de voormalige Playmate Narain. Farrell, die de tape liever niet in het openbaar ziet verschijnen, heeft via een woordvoerder inmiddels gedreigd met juridische stappen tegen een ieder die de tape verspreidt.

Ook online distributeur Sal Abbate, met wie Narain de video wil uitbrengen, is bang dat de illegale actie zijn belangen zal schaden. "Wellicht kunnen we wel 50 dollar per kopie verdienen", stelde Abbate. Hij hoopt dat Farrell uiteindelijk toch zal instemmen met de release van de tape. "In plaats van op spoken te jagen, kunnen we beter samenwerken in een joint venture." Overigens zijn inmiddels op verschillende sites caps uit het filmpje verschenen.