Bart en Kelly terug in Big Brother-huis

Big Brother BartBart Spring in 't Veld en Kelly van der Veer zullen vanaf 12 januari opnieuw hun intrek nemen in een Big Brother-huis. Met zes andere 'bekende' Nederlanders doet het tweetal mee aan een nieuwe programmareeks, waarin het realityhuis is omgeturnd tot realityhotel. De BN'ers moeten proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen.

Bart was de winnaar van de eerste Big Brother-reeks, en transseksueel Kelly een spraakmakende deelnemer in de derde reeks. Gert Timmerman, Viola Holt, Bonnie St. Clair, Monique Sluyter en Frank Awick zijn de BN'ers die eveneens al hebben toegezegd hun kostbare tijd op te offeren om voor televisiezender Talpa acht weken in Hotel Big Brother te verblijven. De kijkers kunnen in deze reeks ook zelf het hotel in, door er een kamer te boeken. Alleen de personen die het hoogste geldbedrag bieden, komen in aanmerking voor de logeerpartij.

De BN'ers zullen eens per week een exclusief diner bereiden voor de hotelgasten. En ook bij Hotel Big Brother zal elke week een deelnemer het veld moeten ruimen. De kick-off van de show zal op zaterdag 14 januari worden uitgezonden.