EliZe wint Battle of the Babes 2005

SunChaser, lament en Ventieldop hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Elise van der Horst mag zich het komende jaar de mooiste en populairste babe van Nederland noemen. Ze won in de finale van titelverdedigster Chantal Janzen. Zangeres EliZe kreeg 55 procent van de 109.000 stemmen. Ze is na Katja Schuurman en Chantal Janzen nu de derde winnares van deze babeverkiezing.

Daar waar vorig jaar de top tien vol stond met oudgedienden, was EliZe (geboren op 22 juli 1982) een nieuwkomer in de "battle". Ze behaalde een verrassende finaleplaats en pakte zelfs de eindoverwinning. De zangeres was al op jonge leeftijd bekend van "Het Tietenlied" van Kinderen voor Kinderen. De 26-jarige Chantal won het toernooi vorig jaar, toen ze Bridget in de finale versloeg. Ook in 2003 behoorde de blonde actrice tot de laatste twee, destijds verloor ze echter van Katja.

EliZe reageerde verheugd op haar overwinning. "Helemaal te gek!! Er staan zoveel mooie vrouwen in die lijst, ik snap er echt niks van dat ik nu bovenaan sta. Ik had ook absoluut niet verwacht dat ik de finale zou winnen van Chantal. Die is supermooi, echt een oerhollandse schoonheid"


Elise van der Horst, winnaresChantal Janzen

_
Zie ook de filmpjes van EliZe