Weduwe krijgt liefdesbrief terug van TPG

Thea Willemsen uit Purmerend is ontzettend blij met de TPG. De 75-jarige vrouw postte deze week per ongeluk een kerstkaart annex liefdesbrief die zij in 1976 van haar onlangs overleden man Jan-Willem kreeg. Een dag later kreeg ze de kaart alweer terug van de postbode.

Willemsen trof de kerstkaart, met binnenin een prachtige liefdesbrief, vorig weekend aan in huis en raakte zo overstuur dat zij naar haar kinderen ging om troost te vinden. Toen de vrouw naar huis ging, kreeg zij wat brieven mee om op de bus te doen. Onbedoeld stopte ze ook de kerstkaart in de brievenbus.

De volgende ochtend stond Willemsen al vroeg voor het postkantoor. "Ik wilde kijken of het mogelijk was mijn kaart terug te krijgen. Maar ik was te emotioneel om het verhaal te vertellen. Bang dat ik in huilen uit zou barsten, had ik het op een briefje geschreven." De postbeambte vertelde de vrouw dat hij zijn best zou doen om de kaart te vinden, die gericht was aan een oud adres in Amsterdam.

Toen de weduwe even later thuiskwam, lag de kaart al op de mat. Met de groeten van het TPG-personeel erbij. Willemsen beloonde de TPG-medewerkers de volgende dag met appeltaarten. "Dan zeggen ze 'dat had niet gehoeven'. Maar ik vind van wel. Prachtig toch? In deze drukke tijd. Dat ze je zo keurig en snel helpen."