Twee broers verongelukt binnen een kwartier

PoppeDame had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon ShockingIn het Amerikaanse Warren County zijn twee broers om het leven gekomen bij twee verschillende ongelukken. Er zat een kwartier tijd tussen de ongelukken en gebeurde allebei binnen een paar kilometer van hun huis.

De 23-jarige Rory McDowell verloor kort voor 14.30 uur de macht over het stuur van zijn pickup-truck en knalde tegen een boom. Ongeveer vijftien minuten later reed zijn 21-jarige broer Cory McDowell over een andere afgelegen weg en kwam los van het wegdek, spinde en knalde eveneens tegen een boom. De auto vloog hierna in brand.

De vader van de broers, hulpsherriff Andy McDowell, werd gealarmeerd over Rory's ongeluk. Onderweg kwam hij langs het autowrak van Cory, niet wetende dat dat de auto was van zijn andere zoon. Later kreeg hij te horen dat ook Cory was overleden. "Je gaat door een hel als je dat nieuws hoort, daarna verdubbel je het nog eens als ze je vertellen dat je andere zoon ook omgekomen is", aldus sherriff Dwayne Lawrence.

Andy McDowell heeft de autoriteiten gezegd dat hij rond het tijdstip van Rory's ongeluk met hem aan het bellen was en dat dat een rol heeft kunnen spelen, net zoals de snelheid op een smalle weg. Er zijn geen verdere details vrijgegeven.