Rugbyfan knipte testikels af met kniptang

UncleScorp had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon ShockingEen Welshe rugbyfan die zich begin dit jaar na een overwinning van de nationale ploeg van Wales ontdeed van zijn eigen testikels gebruikte daarvoor een botte kniptang. De 31-jarige Geoffrey Huish had voorafgaand aan de wedstrijd tegen aartsrivaal Engeland aangekondigd bij winst tot zijn daad over te gaan.

"Ik zei voor de wedstrijd tegen mijn vriend Gethin dat Wales niet de minste kans maakte om te winnen. Het was geen weddenschap, ik zei gewoon dat ik mijn testikels eraf zou knippen als we zouden winnen. Dus hield ik na de match woord. Ik sloeg toe met een kniptang. Het duurde tien minuutjes en ik had erg veel pijn, maar deed gewoon verder. De tang was zo bot dat ik wel wat werk had. Er was veel bloed, al had ik nog veel meer verwacht", vertelt Huish negen maanden later. Hij nam na de 'operatie' de testikels trots mee naar de plaatselijke pub om ze aan zijn vrienden te tonen.

De man, die al bekend stond als een psychisch probleemgeval, verbleef na zijn daad maanden in een psychiatrische instelling. Inmiddels heeft hij spijt. "Ik denk alle dagen aan wat ik gedaan heb. Maar ik kan geen reden vinden waarom ik het deed. Ik had heel wat aan mijn hoofd en voelde me wat triest. Tja, kinderen kan ik nu wel vergeten. Toch wil ik een gezinnetje. Misschien moet ik maar aan adoptie denken", aldus Huish.