'Euthanasie en abortus in Big Brother'

Vince_Taylor had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Big BrotherBig Brother-hoofdredacteur Hummie van de Tonnekreek is geïnteresseerd in een nieuwe serie van het programma waarin euthanasie en abortus centraal staan. Dit zei ze in een interview met de Volkskrant.

"Ik zou een programma waarin een deelnemer euthanasie wil plegen zeker interessant vinden. Zo'n Big Brother zou ik best kunnen maken. Daar zou mijn geweten niet van in de war raken. Het zou wel aan heel veel randvoorwaarden moeten voldoen. Het is niet voor de fun. De euthanasie moet natuurlijk volledig uit vrije wil gebeuren. Bovendien zou het een open einde moeten hebben. De deelnemer zou overtuigd kunnen worden door zijn medebewoners om het niet te doen. Ik zou uitgaan van een happy end."

De hoofdredacteur van Big Brother denkt niet alleen aan euthanasie. "Kinderen verwekken. Abortus. Of een ongeneeslijk zieke in het programma. Alles is mogelijk. Ik zou het zeker interessant vinden om die processen te zien. Mijn grens? Die ligt bij strafbare feiten: geweld, mishandeling. Daar wil ik niks mee te maken hebben. En in seks ben ik ook niet zo thuis."