Plannen voor Terminator-serie

Er komt een tv-serie over 'The Terminator', naar de gelijknamige drie films. Hoofdrolspeler Arnold Schwarzenegger zal echter niet meedoen, aangezien hij nu gouverneur van CaliforniŽ is. De serie heeft de voorlopige naam 'The Sarah Connor chronicles' meegekregen.

Het verhaal speelt zich af tussen deel twee en deel drie van de film. Het is de bedoeling dat de focus ligt op het personages van de bezorgde moeder Sarah Connor en haar zoon John. Hij zal later de leider worden van het verzet van de mensen tegen de heerschappij van de robots.

Scenarioschrijver Josh Friedman, die ook het scenario schreef van de film 'War of the worlds', zal de filmversie van 'The Terminator' bewerken tot een serie. Hij heeft al gezegd dat het geen reeks met schietpartijen en wilde achtervolgingen wordt omdat het budget daarvoor te klein is.

Co-producer James Middleton heeft ook al aangekondigd dat er aan een vierde deel van de 'The Terminator'-film wordt gewerkt. "Tussen de tv-reeks en de film zal zeker een verband zijn", zo zei hij.


Arnold in 'The Terminator 3'