Zangkunsten Kevin Federline houden niet over

Kevin FederlineVoormalig professioneel danser Kevin Federline, ook wel bekend als meneer Britney Spears, hoopt in de voetsporen van zijn beroemde eega te treden. 'K-Fed' heeft de single 'Y'all Ain't Ready' opgenomen, zijn debuut op zanggebied. Nadat de track voortijdig uitlekte op het internet loog de kritiek op de muzikale kwaliteiten van Federline er echter niet om.

In de song rapt Federline over zijn roem sinds hij met Britney is getrouwd, en beweert hij dat hij wel even twee miljoen singles zal verkopen. Daarnaast mogen fans Federline, die naast zijn jongste zoon Sean Preston nog twee kinderen uit een eerdere relatie heeft, voortaan 'Paps' noemen, getuige de regels: "Back then they called me K-Fed. But you can call me Daddy instead."

Of K-Fed daadwerkelijk de twee miljoen verkochte singles haalt valt nog te bezien. De kritiek was in ieder geval niet mals. "Mijn oren bloeden", luidde een commentaar. Elders werd Federline vergeleken met eendagsvlieg Vanilla 'Ice Ice Baby' Ice. Deze had echter in ieder geval tenminste nog één wereldhit.