Meisje vergiftigt moeder als eerbetoon aan moordenaar

Subzer0 had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon ShockingEen 16-jarig meisje uit Japan heeft haar moeder maandenlang vergiftigd als eerbetoon aan de Britse seriemoordenaar Graham Young. Net als Young, die ook wel 'de theevergiftiger' wordt genoemd, diende ze haar slachtoffer het rattengif thalium toe. Dit meldde The Times vandaag.

Het meisje verhoogde steeds de dosis en hield in een logboek op internet bij hoe haar moeder leed. "Mijn moeder heeft voor het eerst hallucinaties gekregen. Ze lijkt te lijden onder insecten die niet bestaan en witte schaduwen bij de deur." Het logboek herinnert aan het dagboek van Young, waarin eveneens bijgehouden werd hoe zijn slachtoffers bezweken aan dagelijkse doses thalium.

Het meisje 'oefende' haar handelingen op dieren, waaronder een kat. "Om een levend wezen te doden. Het moment dat het mes ergens indringt. De warmte van het bloed. De kleine zucht. Het geeft me allemaal voldoening." Het meisje is gearresteerd en komt openlijk uit voor haar bewondering voor Young. Haar moeder ligt in coma en verkeert in levensgevaar.