Twee mannen gewond bij steekpartij

Twee mannen zijn vandaag bij een steekpartij in Dordrecht gewond geraakt. Eén van hen is er slecht aan toe. De steekpartij volgde op een ruzie tussen een 19-jarige Dordtenaar en twee mannen van wie er nog geen gegevens bekend zijn. De politie Zuid-Holland-Zuid heeft dit bekendgemaakt.

Het incident vond plaats in de buurt van een snackbar. Gedurende de ruzie ontstond een schermutseling waarbij de 19-jarige één van de twee andere mannen aanviel met een mes. Deze man liep verwondingen op aan zijn hals en oksel, en is met spoed naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht. Ook de 19-jarige man liep verwondingen op en is tevens naar het ziekenhuis vervoerd. Hij werd na zijn ontslag uit het ziekenhuis direct aangehouden en verhoord. Op dit moment is de derde betrokkene nog voortvluchtig.

Wat de aanleiding van de ruzie was, is nog niet bekend. Er word door de politie een technisch sporenonderzoek uitgevoerd en er worden getuigen gehoord. Een deel van het snackbarpersoneel en een aantal omstanders hebben het incident zien gebeuren.