FOK!radio: downtime en FP-vrouwen

FOK!RadioHet is weer maandagavond, dus tijd voor FOK!radio. Tune nu in en hoor: FOK! gaat vanavond een tijdje plat omdat er een upgrade is aan de databaseserver. Vanaf 20:00 uur hoor je live updates over hoe het ervoor staat. Daarnaast praten we je even bij over wat er nou precies gedaan wordt.

In de studio hebben we een dame uit de FP-crew. Het is sbientje die in het dagelijks leven als Sabine door het leven gaat. Zij gaat vaak naar de film en schrijft daar reviews over. Of dat nou een luizenbaantje is en of ze zich goed staande kan houden in de mannenwereld die de FP-crew op dit moment is, hoor je vanavond van haar. Vanaf 20:00 uur zit ze bij ons in de studio.

Uiteraard hoor je de week op het forum weer van Forum-admin Cynix. Blinky legt een stelling neer waarop je kunt reageren in de uitzending. Yvonne gaat weer lekker roddelen. Aan haar vragen we natuurlijk ook hoe ze toch op het idee kwam voor de bekende 'kleurtjes-grap' van afgelopen zaterdag en hoe ze vond dat dat liep.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar het meeste als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!