'Dode' man loopt weer rond

bastiaanuhl en 314 hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Een 73-jarige Italiaan die onlangs dood werd verklaard, kan inmiddels weer lopen, zo meldt de Italiaanse krant La Repubblica. De man kreeg een hartaanval terwijl hij een behandeling onderging, 25 minuten later verklaarden de artsen hem dood.

De dokters waren verbijsterd toen 35 minuten hierna het hart van de man plotseling weer begon te kloppen. Vervolgens behandelden ze hem verder, waarna hij enige tijd later zelfs een paar woorden uitbracht. "Zulke gevallen zijn zeldzaam, maar niet onbekend", zo meldde dokter Roberto Zanini van het betreffende Carlo Poma ziekenhuis in Mantova. Het zou kunnen dat de hartslag van de man zo langzaam ging dat de machines het niet oppikten.

"Rond 8 uur belden de dokters mij om me te melden dat mijn vader gestorven was. Om 9 uur, terwijl ik op weg was naar het ziekenhuis en nadacht over de begrafenis, belden ze me opnieuw om me te vertellen dat m'n vader weer tot leven was gekomen. Het is een mirakel", aldus de dochter van de man. Inmiddels loopt de man weer frank en vrij rond.