FOK!radio: dronken FOK!ker na trouwfeest in ziekenhuis

FOK!RadioHet is weer maandagavond, dus tijd voor FOK!radio. Tune nu in en hoor: je bent net getrouwd en geeft daarom een feestje. Opzich niks vreemds aan natuurlijk. Een FOK!user zoop echter zo hard door op zijn eigen trouwfeest, dat hij daarna per ambulance afgevoerd kon worden. Wat er nu eigenlijk allemaal gebeurd is en hoe het nu met deze oud FrontPage-Eindredacteur hoor je in FOK!radio, want we hebben hem in onze uitzending zitten.

En zouden Yvonne en _moder8or_ niet langskomen? Hoe het zit hoor je straks.

Uiteraard hoor je de week op het forum weer van Forum-admin Cynix. Blinky legt een stelling neer waarop je kunt reageren in de uitzending. Yvonne gaat weer lekker roddelen.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar het meeste als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!