FOK!radio: admin Danny kijkt terug op 6 jaar FOK!

FOK!RadioHet is weer maandagavond, dus tijd voor FOK!radio. Tune nu in en hoor: FOK! bestaat zes jaar. Afgelopen week kwamen op op heel FOK! de verhalen van oldbies en newbies al los. Maar iemand die natuurlijk alles over zes jaar FOK! weet is oppergoeroe Danny. Hij was het die in 1999 op Tweakers een oproep deed aan mensen om een jongerensite mee op te zetten. En nu is het een van de grootste webcommunities van Nederland! Tijd dus om het met Danny over de leuke anekdotes te hebben, maar natuurlijk ook even zijn mening over de toekomst van FOK! te vragen. Vanavond zit hij dan ook in de uitzending van FOK!radio. We trappen af om 20:00 uur! Heb je vragen voor hem? Mail het naar radio@fok.nl.

Daarnaast laten we meerdere FOK!kers aan het woord. Twee jaar FOK!radio levert natuurlijk wat telefoonnummers op, en daar gaan we uit putten. Je kunt username 'actionradio_utrecht' ook alvast toevoegen aan je skype, zodat je zelf ook je ervaringen kunt vertellen!

Uiteraard hoor je de week op het forum weer van Forum-admin Cynix en Yvonne zal ook een blik anekdotes uit zes jaar FOK! opentrekken. De laatste roddels neemt ze natuurlijk ook ff mee. Blinky legt een stelling neer waarop je kunt reageren in de uitzending.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar het meeste als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!