K3 breekt Ahoy'-record

K3 in Ahoy'Met twaalf optredens in acht dagen tijd in Ahoy' breekt het Belgische K3 deze maand een record. Nooit eerder wist een band de Rotterdamse zaal zo vaak op rij te vullen. Weliswaar trad de legendarische Nederlandse groep Doe Maar in 2000 zestien keer op in het sportpaleis, echter Henny Vrienten en de zijnen hadden daar een periode van vijf weken voor nodig.

"Twintig vrachtwagens zijn er nodig om alles naar Ahoy' te vervoeren", zegt groepslid Kathleen Aerts. "Er komt een catwalk van 40 meter, die helemaal de zaal in loopt, zodat ook de kindjes achteraan ons goed kunnen zien", vult Karen Damen aan. Het wordt voor de drie Belgische dames sowieso een nieuwe belevenis, aangezien ze voor het eerst zullen optreden met een live band. "Ik had dit nooit durven dromen, iemand moet me die dagen echt even in mijn arm knijpen", meent Kathleen.

De nieuwe cd Kuma He, de achtste van het succesvolle trio, is vandaag uitgekomen. De gelijknamige single stond al hoog in de Nederlandse en Belgische hitparade. Tijdens een optreden in het Zeeuwse Renesse speelde K3 vrijdagavond voor het eerst de nieuwe liedjes.