Vrouw overleden na schietpartij

Winterelf had ons via de nieuws-submit te melden:

Een 44-jarige Belgische man, waarvan de woonplaats nog niet bekend is, is donderdagavond aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietpartij aan de Beneluxstraat in Sas van Gent. Rond 21.37 uur kreeg de politie een melding dat er geschoten zou zijn in een woning aan de Beneluxstraat.

Eenmaal ter plaatse hoorden de agenten een schotenwisseling. Toen kwam er vervolgens een achttienjarige man uit de woning gelopen die gewond bleek te zijn. Hij werd door de politie opgevangen. Nog even later kwam er nog iemand de woning uitlopen die naar later bleek de dader was. Hij gaf zichzelf over.

Toen de politie de woning in ging bleek dat er nog een zwaargewonde 67-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen binnen lag. Beide zwaar gewonde slachtoffers zijn naar ziekenhuizen in Gent vervoerd waar de 67-jarige vrouw later is overleden. De aard van de verwondingen van de achttienjarige is nog onbekend. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht en verdere omstandigheden van dit incident.