FOK!radio: Design en Nedstat-pop-ups

FOK!RadioLuister nu naar FOK!radio en hoor alles over een ergernis van veel mensen met een eigen site. Velen hebben een Nedstat-teller om de bezoekersaantallen bij te houden. Het heet nu alleen geen Nedstat meer. Het bedrijf is namelijk overgenomen door Webstats4U. Dit bedrijf is weer in handen van Adpepper. Door deze verandering ziet niet alleen de stats-pagina er anders uit, maar krijgen websitebeheerders ook te maken met ongewenste pop-ups op hun eigen site. In de weblog wereld zorgde dit al voor veel commotie. Een van deze loggers is Frank Janssen. Hij heeft uitgebreid uitgezocht hoe het nu eigenlijk zit, en hem halen we vanavond vanaf 20:00 uur in de uitzending. Uiteraard willen we weten of zijn actie zin heeft en of Webstats4U nu bij zal draaien.

Er kwam gisteren ineens een nieuw forum bij: het Design-forum. Waar komt dat idee nu ineens vandaan en wat kunnen we ervan verwachten? Moderator Lynx666 gaat het ons uitleggen, want hij zit in de uitzending.

Daarnaast waren er wisselingen in de crew. Hoe en wat hoor je uiteraard weer van Forum-admin Cynix. Hij neemt met ons zijn week weer door. Natuurlijk zal Yvonne ook weer de laatste roddels met ons doornemen en Blinky legt een stelling neer waarop je kunt reageren in de uitzending.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar het meeste als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!