Big Brother: Het wordt een meisje!

Big Brother TanjaNederland weet het, bijna-moeder Tanja zelf nog niet. Presentator Ruud de Wild maakte vanavond in de weekuitzending van Big Brother bekend dat de zwangere deelneemster Tanja een meisje verwacht. Even daarvoor had de 27-jarige Groningse laten weten zelf tot de geboorte in het ongewisse te willen blijven.

Ze kon zich daarbij niet voorstellen dat tv-kijkers wel op de hoogte zouden worden gesteld, omdat dat ongetwijfeld leidt tot schreeuwende fans die van buiten de omheining de bewoners wel even zullen meedelen van welk geslacht de nog ongeboren baby is. En uiteraard doet de opvallende bekendmaking de vraag rijzen of de zwangere Tanja het huis kan worden uitgestemd voor de bevalling. Eenmaal buiten de muren van het Big Brotherhuis in Aalsmeer zal het ongetwijfeld niet lang duren totdat ze door iemand op de hoogte wordt gesteld.

Maar bij de eerste nominatieronde bleef 'Big Tanja' in ieder geval nog buiten schot. Ralph, Rikkert, Linda en Menno lopen de kans volgende week uit het televisie-huis te worden gestemd. De 19-jarige Lieske ontliep de aanvankelijke nominatie, door een envelop te pakken met de boodschap dat ze niet langer genomineerd is. Een opmerkelijk nieuwtje speelde zich buiten de muren van het huis af. Terwijl de liefde tussen de deelnemers nog niet echt welig tiert zouden de opa van deelneemster Nathalie en de oma van deelnemer Roel elkaar inmiddels wel gevonden hebben, na een ontmoeting bij de kick-off.

Update 23.46 uur
Tanja is na de uitzending door het produktieteam van Big Brother ingelicht over het feit dat 'wereldkundig' is gemaakt wat het geslacht van haar ongeboren kind is. Nadat ze aanvankelijk dreigde met een vertrek uit het huis mocht ze met haar moeder bellen, die haar vertelde dat de baby een meisje is. "Als ik mijn moeder niet had gesproken had ik mijn koffers gepakt. Ik ben er niet blij om, echt niet", reageerde Tanja naar de andere bewoners van het Big Brotherhuis over de bekendmaking. "Het is niet meer leuk. Ik weet nu wat het is. De spanning en de leukigheid is er af."

(Met dank aan de BB-streamers!)

-
Al het laatste Big Brother-nieuws lees je op de BB-blog van FOK!!!