FOK!radio: SunChaser en mother-mother live

FOK!RadioLuister nu naar FOK!radio en hoor het volgende: Het is inmiddels een jaar geleden dat SunChaser afscheid nam van FOK!radio. Maar vandaag komt hij terug. Samen met hem kijken we terug op oude legendarische fragmenten. Zo hoor je hoe Danny over FOK!radio praatte en hoe MUUS Sun genadeloos afzeek. Uiteraard kan het fragment waarin Sun niet meer uit z'n woorden kwam nadat Yvonne hem wees op al zijn 'vriendinnetjes' niet gemist worden. En kun je je nog herinneren dat Daniël Kegel van Tweakers er was? Vanavond hoor je het fragment terug. Vanaf 20:00 uur is SunChaser live te gast, samen met MissyMirjam. Hoe de missie tussen die twee zit, hoor je natuurlijk ook.

Daarnaast waren er wisselingen in de crew. mother-mother stopte met het modden van Onzin. Hoe en wat hoor je vanavond, want we halen haar in de uitzending.

Natuurlijk zal Yvonne ook weer de laatste roddels met ons doornemen en bespreekt FA Cynix met ons zijn week. Blinky legt een stelling neer waarop je kunt reageren in de uitzending.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


NIEUW!
Ja, we hebben iets nieuws: podcast. Je kunt onze uitzending nu ook op mp3 downloaden en op je mp3-speler zetten. Meer hierover kun je hier lezen.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!