FOK!radio: downtime en Big Brother

FOK!RadioLuister nu naar FOK!radio en hoor: Anderhalf miljoen kijkers gisteravond. Geen slechte score voor de start van een nieuw seizoen van Big Brother op Talpa, waar niet altijd even hoge kijkcijfers worden gehaald. FOK! heeft een historie met Big Brother. Door de eerste editie van de real-life soap is FOK! groot geworden. Het is dan ook niet gek dat er een hele BBblog werd geopend samen met een compleet subforum. Talpa zelf weet nog niet wie er nu als eerste met de nieuwtjes gaat komen. Wat is de komende tijd de bedoeling en hoe komt FOK! aan die nieuwtjes? We gaan het horen van Silmarwen die in de BB-crew zit. Ze zit vanavond vanaf 20:00 uur in onze uitzending.

Daarnaast was FOK! vandaag weer traag, down, snel, weg, terug, weg, terug, down, traag..... Wat is er allemaal aan de hand? We gaan het vanavond vragen aan de mannen die in het datacentrum bezig zijn aan de servers. Dus mocht FOK! plat gaan, dan weet je waar je een status-update kunt horen!

Natuurlijk zal Yvonne ook weer de laatste roddels met ons doornemen en bellen we Cynix over zijn week. Blinky legt een stelling neer waarop je kunt reageren in de uitzending.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


NIEUW!
Ja, we hebben iets nieuws: podcast. Je kunt onze uitzending nu ook op mp3 downloaden en op je mp3-speler zetten. Meer hierover kun je hier lezen.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!