Stagiair duwt collega met geweld in wasdroger

Pven en Patje30 hadden ons via de nieuws-submit te melden:

De Duitse politie heeft afgelopen zondag bekendgemaakt dat in Fulda een 33-jarige medewerker van een wasserette door een 16-jarige stagiaire met geweld in een van de wasdrogers is geduwd waarna het apparaat werd aangezet. De politie vermoedt dat de tiener op verzoek handelde van een derde medewerker van de wasserette die ruzie had met het slachtoffer.

Uit de politieverhoren blijkt dat de stagiair de vrouw op zijn rug nam waarna hij rondjes begon te draaien. De vrouw, slechts 1,50 meter groot, werd hier zo duizelig van dat hij haar gemakkelijk in een van de slechts 48 centimeter diepe wasdrogers kon stoppen. Toen de droger begon te draaien en warm werd, raakte de vrouw in paniek. Ze wist uiteindelijk het deurtje met haar ellebogen uit het apparaat te duwen.

Ondanks het incident werkte de vrouw door tot sluitingstijd. Thuis werd zij echter onwel en in het ziekenhuis werd geconstateerd dat zij een hersenschudding en een gebroken rib had opgelopen. Tegen de dader en de opdrachtgever is een aanklacht ingediend.