Man met hartaanval verstikt 9-jarige dochter

Icoon opmerkelijk nieuwsIn een auto in het Amerikaanse Clearlake Oaks zijn begin deze maand de lijken gevonden van Hollywood-producent Terry Carr (62) en zijn 9-jarige dochter Arieka. Volgens een lijkschouwing moet Carr een hartaanval hebben gehad, waarbij hij bovenop zijn dochter viel die achterin de familiewagen sliep.

Het meisje is daarbij door verstikking om het leven gekomen. De auto van het tweetal werd aangetroffen op de parkeerplaats van een supermarkt. Wat Carr daar deed is niet bekend. Hij zou eerder op de dag zijn echtgenote hebben achtergelaten in een supermarkt bijna 450 kilometer van de plek waar de lichamen werden aangetroffen. Een paar dagen eerder had hij een doos met verschillende persoonlijke bezittingen gedumpt in een weiland. In Clearlake Oaks woont de broer van Carr, maar deze zegt niet te hebben geweten dat Terry naar hem onderweg was.

Carrs carričre als producent omvat films als 'Predator 2' (1990), 'The Boost' (1988) en 'Yes, Giorgio' (1982). Als productie-manager en regisseur-assistent werkte hij mee aan 'On Golden Pond' (1981) en 'Everything You Always Wanted to Know About Sex * But Were Afraid to Ask' (1972). Recentelijk was hij met zijn gezin van Los Angeles naar de Amerikaanse staat Oregon verhuisd, op zoek naar meer rust.

De auto met de lijken werd aangetroffen op een parkeerplaats
De auto met de lijken werd aangetroffen op een parkeerplaats