FOK!radio: actie tegen TALPA

FOK!RadioLuister nu naar FOK!radio want daar hoor je alles over een irritatie bij veel users van FOK!: de vele reclames bij de uitzendingen van de samenvattingen van de voetbalwedstrijden in de eredivisie op televisiezender Talpa. Dit seizoen zijn de wedstrijden voor het eerst de zien bij de nieuwe zender van John de Mol. Voorheen zond de NOS ze uit. In het subforum VBL (voetbal) klaagt men ook. Voetballiefhebber Theo Teitsma is daarom een actie gestart. Hij heeft een mailadres opengesteld voor reacties en handtekeningen. Deze wil hij overhandigen aan Talpa-baas John de Mol. Wat de Spijkenissenaar hiervan verwacht en of Talpa erop zit te wachten hoor je vanavond van hem zelf. Hij zit namelijk in de uitzending vanaf 20:00 uur.

De weblog is continu in beweging. Vele nieuwe webloggers kwamen. Een van hen is Cyberrobin. Hij zal vanavond samen met Martijn en KixAss meepresenteren. Aan hem natuurlijk de vraag hoe men werkt bij de weblog en wat er nog in het vat zit. Daarnaast besteden we ook aandacht aan de FOK! Film Top 100 die vandaag bekend werd.

Natuurlijk zal Yvonne ook weer de laatste roddels met ons doornemen en bellen we Cynix over zijn week. Blinky legt een stelling neer waarop je kunt reageren in de uitzending.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


NIEUW!
Ja, we hebben iets nieuws: podcast. Je kunt onze uitzending nu ook op mp3 downloaden en op je mp3-speler zetten. Meer hierover kun je hier lezen.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!