'Vader Big Brother-baby weet van niks'

svenski had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Media nieuwsDe aanstaande vader van de baby die in de komende Big Brother-reeks geboren zal worden weet niet dat zijn kind voor de camera's ter wereld gaat komen. Dat zegt 'Anja', de zwangere vrouw die zich volgende week met elf andere kandidaten in het huis van het reality-programma zal laten opsluiten.

Anja, een gefingeerde naam, is volgens een pagina-groot interview in De Telegraaf een goedopgeleide vrouw van midden twintig. De zwangerschap was een 'ongelukje'. "Wij willen alle twee dit kind, maar we weten niet of we elkaar wel willen. We hebben besloten dat ik de bevalling in mijn eentje zal doen", aldus de jonge vrouw. 'Jan', de vader van het ongeboren kind, is drie jaar jonger dan Anja, en staat op het punt te gaan studeren. Hij zou nog niet klaar zijn om een gezin te stichten. " Maar hij wil, gelukkig, ook heel graag dat het kindje komt. Hij zal het erkennen en uit zijn studiebeurs bijdragen aan de kosten."

De moeder van Anja was degene die haar op het idee bracht. "Zij noemt de Big Brother-geboorte ook het prachtigste geboortekaartje wat je voor een kind kunt verzinnen. Het kind komt al als bekende Nederlander ter wereld. En de tijd vlak voor de geboorte wordt prachtig vastgelegd." Anja, die dertig weken zwanger is, zegt niet op te zien tegen de bevalling in het BB-huis in Aalsmeer. "Ik ben er vast van overtuigd dat daar het beste voor me wordt geregeld. Heel Nederland kijkt kritisch toe. En tja, voor de bevalling zelf ben ik sowieso erg bang, dus voor mij maakt het niet uit dat er straks camera's op staan."