Beau legt het af tegen Daphne en Albert

pberends had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Media nieuwsHet nieuwsprogramma NSE met Beau van Erven Dorens heeft het bij de eerste uitzending behoorlijk af moeten leggen tegen RTL Boulevard, waar Van Erven Dorens vorig jaar nog werkzaam was. Naar RTL Boulevard, met Albert Verlinde en de van de NCRV overgekomen Daphne Bunskoek, keken ruim 1,2 miljoen kijkers, tegen 364.000 voor het gelijktijdig uitgezonden NSE van Talpa.

Na de eerste twee uitzenddagen marktleider te zijn geweest haalde Talpa maandagavond slechts een vijfde plek, na Ned1, RTL4, SBS6 en Ned2. Behalve NSE scoorden ook de eerste afleveringen van de Talpa-programma's Thuis en Je leven in de steigers matig, met nog geen 300.000 kijkers. Slechts de film The Fifth Element, die vanaf half 9 op prime time werd uitgezonden, behaalde met 800.000 kijkers een behoorlijke kijkdichtheid.

Ter vergelijking: Het 8 uur Journaal was met 1,9 miljoen kijkers gisteren verreweg het best bekeken programma. Ook nieuwsprogramma's als Hart van Nederland (1,4 miljoen kijkers) en het RTL Nieuws (bijna 1,3 miljoen kijkers) waren hoog in de top 15 terug te vinden.