Babymisbruiker hoort 6 jaar en tbs eisen

Tegen de 46-jarige R. F. uit Krimpen aan den IJssel is vandaag 6 jaar celstraf plus tbs met dwangverpleging geëist. F. staat terecht wegens het jarenlang seksueel misbruiken van zijn dochtertje. Daarmee begon hij toen het kind nog maar een baby was, net na de geboorte.

Het misbruik zou hebben geduurd tot eind 2004. Hij zou regelmatig haar genitaliën hebben gelikt, zijn vingers en geslachtsdeel in haar vagina en mond hebben gestoken, en op het lichaam van zijn dochter klaargekomen zijn. Verder wordt F. ervan beschuldigd drie van zijn nichtjes te hebben misbruikt. Dat gebeurde tussen juli 1988 en eind december 1991. Daarnaast heeft F. toegegeven zeker 15 andere meisjes onzedelijk te hebben betast, op onder meer een camping en in een zwembad.

F. is lid van van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt (GKV) afdeling Krimpen aan den IJssel. Zij reageerden eerder verbijsterd op het barbaarse misbruik waar hun broeder van beschuldigd werd, die ze overigens wel trouw blijven opzoeken in het gevang.

F. is in het verleden meerdere keren behandeld voor zijn pedofilie gevoelens, maar bleef desondanks doorgaan met het misbruiken van jonge meisjes. De leiding van de basisschool in Krimpen aan den IJssel waar zijn 9-jarige dochter op zit, sloeg in september 2004 alarm.