Het Twiske wil van buitenseks af

PIM4EVER, svenski, Furious en A.S.S.H.O.L.E hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Recreatiegebied Het Twiske denkt de oplossing te hebben om een einde te maken aan buitenseks. Ze laten vanaf nu de brandnetels groeien. Ook wordt er een mountainbikepad aangelegd en komt er extra toezicht.

Volgens de woordvoerder van het park, dat net iets boven Amsterdam ligt, hebben bezoekers steeds meer last van seksende paren. Vooral mannen bedrijven er vaak de liefde. Het hele gebeuren heeft vaak plaats in het noordwestelijke deel van het gebied, bij het naaktstrand op "Het Smaal"

"Ik heb er bijna een dagtaak aan om al die seksuele activiteiten te bestrijden. Zodra ik in de buurt kom, waarschuwen ze elkaar met fluitjes of smsjes dus ik blijf aan de gang", zegt toezichthouder Paul de Jong. Per dag spreekt hij 25 koppels aan en moet hij bekeuringen uitdelen.

"Buitenseks is al jaren een probleem in recreatieparken", zegt De Jong, "en het gaat de hele dag door, zowel rond kantoortijden - 'veel huisvaders' - als 's avonds. Die cruisende homo's lopen doorgaans verder weg, maar zo maken ze nieuwe paden. Dan komt er zo'n gezin uit Drenthe en die mensen gaan daar dan met de bolderkar lopen, nou, dat kan dus niet."