FOK!radio: Brechtje en vriendin live in de studio

FOK!RadioLuister nu naar FOK!radio en hoor het volgende: FOK!kers zijn eng, FOK! is niks en paardenfora zijn toch leuker. Met de nodige dosis verlegenheid was dat de reden dat de dochter van admin Yvonne weinig op FOK! kwam. Op de radio wilde Brechtje al helemaal niet komen. Die paar keren dat ze het wel deed, kwam er amper een woord uit. Maar inmiddels is ze ouder en heeft ze voor haar eigen plekje op FOK! gezorgd. Op het forum is ze nu mod van een subforum dat helemaal op pubers en tieners gericht is. Vanavond is Brechtje live vanaf 20:00 uur in de studio van FOK!radio, en ze neemt haar vriendinnetje bananagirl mee. Uiteraard willen we van haar weten hoe het op het forum gaat, alle insides over haar FOK!-familie en hoe het met Ranger gaat gaan we natuurlijk ook vragen.

Daarnaast is columnist TheGrandWazoo in de studio en hij neemt onze vaste Skype-beller Elgervanderwel mee. Verder natuurlijk Meki. Hij heeft weer een wekelijkse aanbieding, exclusief voor FOK!radio Wat dit is hoor je vanavond. Uiteraard zal admin Yvonne weer met ons roddelen.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


NIEUW!
Ja, we hebben iets nieuws: podcast. Je kunt onze uitzending nu ook op mp3 downloaden en op je mp3-speler zetten. Meer hierover kun je hier lezen.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Daarnaast zal blinky weer een stelling neerleggen waarop je kunt reageren. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!