Stevige seks op motorkap politiewagen

Vince_Taylor had ons via de nieuws-submit te melden:

Een liefdespaar dat te hitsig was om een kamer te zoeken, is afgelopen nacht in Groningen aangehouden nadat ze de motorkap van een politiewagen hadden uitgezocht om hun seksuele escapades op te botvieren. Wat begon als een heftige nacht vol hete seks, eindigde in de politiecel. Er bleken namelijk twee agenten in de auto te zitten. Zij zagen het enige tijd aan, maar voor het hoogtepunt kwam, besloten zij toch maar tussenbeiden te komen.

De 25-jarige man en zijn 33-jarige stoot waren hier uiteraard niet bepaald blij mee en de man begon de agenten te beledigen. De aanhouding die daarop volgde, schoot de vrouw in het verkeerde keelgat: ze opende meerdere malen het portier van de wegrijdende auto. Zij werd eveneens aangehouden. De man probeerde nog enkele keren de ruit van de politiewagen in te trappen, maar ook dit mocht niet baten.

"Er staat natuurlijk nergens in de wet dat je niet mag vrijen op een politiewagen", aldus een zegsman van de politie. "Maar die agenten deden daar hun werk: ze moeten ieder moment kunnen uitrukken. Als de twee geliefden nadat ze werden aangesproken waren weggegaan, was er niets aan de hand geweest."

De twee kunnen waarschijnlijk beide een boete van enkele honderden euro's tegemoetzien.